Hart&Ziel Kloetinge presenteert: Alle 7 goed!

Op donderdag 7 oktober spelen verhalenverteller/talkshowhost Kees Posthumus en accordeonist/sidekick Dirk Overbeek ‘Alle 7 goed’, een actuele, muzikale voorstelling over de Zeven werken van Barmhartigheid.

Geformuleerd door Jezus en opgetekend door Matteus, lang geleden.

Natuurlijk, de zeven werken van barmhartigheid deugen. Er valt geen speld tussen te krijgen dat het goed is om ze te doen. En veel mensen doen ze ook.

Tegelijk kunnen ze wel een frisse update gebruiken. Die krijgen ze in ‘Alle 7 goed’. In een talkshow komen verschillende deskundigen aan het woord over barmhartigheid en hoe je dat moet doen.

Het is nog maar de vraag of naturisten wel zo blij zijn met de opdracht de naakten te kleden. Het Adamskostuum bevalt hen prima. En lang niet iedereen wordt even enthousiast bij het voorstel de vreemdeling te herbergen. Anders was ons asielbeleid wel humaner. Wie de hongerigen gaat voeden, moet rekening houden met diverse diëten. Weleens een gevangene bezocht? Genoeg dilemma’s om op te kauwen voor ons mensen in deze tijd!

De voorstelling begint om 19:30 uur. Donderdag 7 oktober.

Geerteskerk Kloetinge. Toegang: € 7,--, kaarten aan de deur. Informatie: www.keesposthumus.nl en www.Hartenzielkloetinge.nl

 

Of als u meer wil weten wat die Zeven werken nu precies inhouden:

Over de zeven werken van barmhartigheid | Protestantse Kerk in Nederland

te typen.