Herdenkingsmiddag 

Het is een goed gebruik in delen van de protestantse kerk om de “laatste zondag van het kerkelijk jaar”, de zondag voor Advent, de mensen te herdenken die in het afgelopen jaar zijn overleden. Vergelijkbaar met het wellicht meer bekende Allerzielen uit de Katholieke stromingen. Met het voorlezen van hun namen gedenken we hen en daarnaast denken we in die dienst, mede met het aansteken van kaarsen, aan de andere mensen die we al langer moeten missen. Dit jaar valt dat op zondag 26 november.

Hart & Ziel Kloetinge wil in samenwerking met de Geerteskerk van Kloetinge op zaterdagmiddag 25 november een plek bieden voor iedereen van binnen en buiten de kerk, van binnen en buiten Kloetinge om op eigen wijze stil te staan bij die persoon of bij datgene die wordt gemist.

De kerk is vanaf 15:00 tot 17:00 uur geopend. Er is tijd en ruimte voor rust, voor overdenken,. voor gesprek en om een kaars aan te steken. Er zal rustige live -muziek van Da Capo (Harp & Dwarsfluit) zijn en er worden gedichten voorgedragen.  U kunt een steen markeren met de naam van degene die u mist en deze achterlaten in de stiltehoek of meenemen naar huis.