(foto: Michel Simmons)

Lezing Judith Koelemeijer “Etty Hillesum: Het verhaal van haar leven”.

De dagboeken van Etty Hillesum zijn wereldberoemd geworden. Maar wie was zij eigenlijk? Judith Koelemeijer wist een schat aan nog onbekend materiaal te verzamelen over het leven van Etty Hillesum. In de biografie “Het verhaal van haar leven”geeft Judith Koelemeijer een verrassend nieuw perspectief op Etty’s leven: ze blijkt iemand met vele gezichten, getekend door een beladen familiegeschiedenis, waaraan ze zich toch weet te ontworstelen.

“Het verhaal van haar leven” geeft een beeld van een jonge, gepassioneerde vrouw, dat onder de meest gruwelijke omstandigheden trouw bleef aan haar idealen en zichzelf.

Op 25 mei zal Judith Koelemeijer een lezing geven over deze biografie in de Geerteskerk.

Aanvang: 20.00 uur, Toegang: 10 euro.

Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij de Koperen Tuin en savonds aan de deur. Er kan zowel contant als met pin worden betaald.

De Koperen Tuin is met een boekentafel aanwezig en de auteur zal na de lezing ook nog aanwezig zijn om boeken te signeren. 

Deze lezing wordt georganiseerd door de pioniersplek Hart & Ziel van de Geerteskerk in samenwerking met Boekhandel de Koperen Tuin. 

De Koperen Tuin | Home (libris.nl)

De Koperen Tuin | Home (libris.nl)