Meditatieve wandeling  13-03-2021

Voor wie houdt van wandelen, stilte en in de natuur tot rust en bezinning komt, is er op zaterdagmorgen 13 maart een meditatieve wandeling in de mooie omgeving van Kloetinge.

Al lopend,terwijl je de ene voet voor de andere zet, komen vaak ook je gedachten tot rust. Dan kom je bij wat er- diep van binnen- in jezelf omgaat.  

Een deel van de wandeling zullen we – twee aan twee in gesprek zijn, net als destijds de Emmaüsgangers. De deelnemers starten, in duo's, telkens vijf minuten na elkaar, volgens een schema wat u van te voren ontvangt.

De wandeling begint om 10.00 uur bij het Geerteshuis (Jachthuisstraat 13, Kloetinge). Na afloop om op te warmen krijgt u bij het Geerteshuis een kop “snert-to-go” mee.

Om het kleinschalig te houden is het aantal deelnemers begrenst op zestien personen. U zult begrijpen, zoals bij alles, allemaal afhankelijk van hoe "de situatie dan is" . We houden moed!

Aanmelden kan via onderstaand formulier:Voor vragen of een manuele aanmelding: ds. Janneke Herweijer ( email: j.herweijer@xs4all.nl, tel: 06-47410756)