Meditatieve wandeling op zaterdag 18 juni

Met de zomer in aantocht is er door Hart &Ziel weer een meditatieve wandeling gepland op zaterdagmorgen 18 juni. De ervaring van veel mensen is, dat je met de wind om je hoofd, de zon op je gezicht vaak tot nieuwe  inzichten komt..  Juist als je buiten bent in de natuur, kunnen je gedachten, die soms door je hoofd dwarrelen, tot rust komen.  En zo kom je vaak bij diepere gevoelens, die er in je leven

De methode van de Emaüswandeling wil hierbij helpen. Gedurende een deel van de wandeling loop je  in stilte, en  een deel van de wandeling ben je – twee aan twee- in gesprek, net als destijds de Emmaüsgangers. Dit is  echter geen ‘must’. Soms worden tijdens de wandeling oude contacten hernieuwd en ook dit kan heel zinvol zijn.

Het thema van deze wandeling is ” twijfel en geloof” en deze begint om 10.00 uur bij het Geerteshuis. Na afloop is er bij het Geerteshuis een kop soep met een broodje. Graag vooraf aanmelden vóór 14 juni bij ds. Janneke Herweijer ( email: j.herweijer@xs4all.nl, tel: 06-47410756)