(foto: Michel Simmons)

Meditatieve wandeling op zaterdag 28 januari

Een terugkerende activiteit van Hart en Ziel is de meditatieve wandeling.  De eerste van 2023 staat gepland op zaterdagmorgen 28 januari.

De ervaring van veel mensen is, dat je met de wind om je hoofd, de zon en wellicht sneeuw op je gezicht vaak tot nieuwe  inzichten komt..  Juist als je buiten bent in de natuur, kunnen je gedachten, die soms door je hoofd dwarrelen, tot rust komen.  En zo kom je vaak bij diepere gevoelens, die er in je leven

De methode van de Emmaüswandeling wil hierbij helpen. Gedurende een deel van de wandeling loop je  in stilte, en  een deel van de wandeling ben je – twee aan twee- in gesprek, net als destijds de Emmaüsgangers. Dit is  echter geen ‘must’. Soms worden tijdens de wandeling oude contacten hernieuwd en ook dit kan heel zinvol zijn.

Ditmaal lopen we geen ronde in-en om Kloetinge...maar rond de Zwaakse Weel. We beginnen bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten.

(Zwaakse dijk 5, 4432 RD in Kwadendamme). We sluiten de wandeling af met een kom snert. 

Graag vooraf aanmelden, voor 22 januari bij ds. Janneke Herweijer ( email: j.herweijer@xs4all.nl, tel: 06-47410756). Indien nodig kan vervoer worden geregeld. Kosten voor de wandeling: € 5,-.

Zwaakse Weel - Natuurgebied | Natuurmonumenten

---

De volgende wandeling staat ook al gepland: 13 mei 2023 en begint om 10.00 uur bij het ambachtscentrum “De Hollandsche Hoeve”.