Musica Cordis (23 April 20:00)

CONCERT!

Via berichtgeving worden wij dagelijks geconfronteerd met ingrijpend nieuws: aanslagen, oorlogen, natuurgeweld, maar gelukkig ook soms blijde voorvallen. Vaak zijn dergelijke gebeurtenissen aanleiding voor het componeren en uitvoeren van muziek, die op deze momenten troostrijk kan zijn of waar mensen van kunnen genieten.

Musica Cordis brengt o.l.v. Rob van der Meule het programma ‘Let my love be heard’, waarin de luisteraars worden meegenomen in de diepe emoties van het verliezen van een geliefde (Ravel), een vriend (Pärt) of een kind (Tomkins) en aan de andere kant het vieren van een kroning (Isaac), een huwelijk (Whitacre) of het sluiten van een vrede (Croft). Musica Cordis doet in dit concert zijn naam eer aan en zingt ‘muziek uit het hart’!

Een en ander wordt voorzien van beelden met "polygoon-commentaar" Dirigent is Rob van der Meule.

 

23 april, 20.00, Geerteskerk, Kloetinge . Kaarten aan de avondkassa, vanaf 19:30 uur, toegang € 12,50 (t/m 18 jaar gratis)

www.musicacordis.nl

Luister, als voorbereiding, naar een lied dat werd gezongen ter nagedachtenis van de Amerikaanse studente Nohemi Gonzalez, die overleed tijdens de aanslagen in Parijs op
13 november 2015: https://www.youtube.com/watch?v=bh5uH5ojFto