Op reis en op zoek naar inspiratie…..

----

In verband met persoonlijke omstandigheden hebben we deze avonden niet met Rens Stobbelaar kunnen vervolgen. We wensen Rens een spoedig herstel.

Het is ons niet gelukt een passend vervangend programma te plannen. Begin volgend jaar hopen we weer een serie thema-avonden te kunnen plannen en elkaar weer te kunnen ontmoeten. 

10-11-2022

---

Ga je mee?

Onder deze titel worden er vier avonden georganiseerd in het Geerteshuis in Kloetinge.                                                                        

De reis betreft vier avonden waar we aan de hand van een Bijbelverhaal ons inleven en in gesprek gaan met de reizigers die we in dat verhaal ontmoeten. We lopen op hun pad, we stellen dezelfde vragen, we aarzelen, zijn overmoedig of enthousiast. En we gaan in dialoog met elkaar.

Vier avonden ter inspiratie voor ieders eigen leven, de verbanden waarin ieder leeft en werkt en de geloofsgemeenschap waarmee ieder verbonden is.  We hopen op goede gesprekken over het leven, inspirerend voor zowel gelovigen als niet-of anders gelovigen. In ieder geval van harte welkom.

De avond wordt mogelijk gemaakt door de Diaconie van de Geerteskerk in samenwerking met Hart & Ziel Kloetinge.

De begeleiding van de avonden is in handen van Rens Stobbelaar, geestelijk verzorger en begeleider van retraites. Ook begin 2020 startte we met hem een serie thema-avonden die we toen om welbekende redenen niet af konden maken. 

Data: Vier woensdagavonden in 2022:  14 september / 12 oktober / 9 november / 7 december                                                     

Van 19.30 – 21.30 in het Geerteshuis, Jachthuisstraat 13 in Kloetinge

 

Aanmelding bij John Nieuwenhuize via de mail: johnnieuwenhuize@hotmail.com