Soup & Songs

Ontmoeting rondom een maaltijd (Soup) en de inspirerende teksten (Songs)

Op vrijdagavond 26 januari is dat de bedoeling in het Geerteshuis te Kloetinge.

Vanaf 18.15 uur staat de deur open in deze ”grootste en gezellige huiskamer” en dan is er om 18.30 uur een eenvoudige maaltijd met goedgevulde soep en stevig brood. En de uitgelezen mogelijkheid om weer nieuwe- en oude bekenden te ontmoeten. Na de soep is er een natuurlijk nog tijd voor  koffie of thee. Dan maken we ons op voor een  uur lang luisterliedjes concert van troubadour Theo van Teijlingen uit Goes.

Hij bezingt het leven en vertelt verhalen. Troostend, soms met scherpe randjes, inspirerend en zo geeft deze troubadour gedachten mee om over na te denken. Het is als het ware het bemoedigende toetje van de avond. Na zijn Nederlandstalig liedjesprogramma is er nog tijd om gezellig na te praten onder het genot van een drankje.

Bijdrage aan maaltijd/koffie bedraagt € 10,--

Theo is al jaren actief in het vragen van aandacht en verwerven van bijdragen voor Stichting de Figurant. Hun bekendste project is het kindertehuis Amecet, opgzet door (zus) Els van Teijlingen, in Uganda. Theo brengt zijn Songs belangeloos voor ons en daarom gaat ook “de hoed rond” tijdens deze avond voor het mooie werk van Amecet. Er zal ook een boekentafel met cd’s en boekjes zijn van de Figurant. Stichting de Figurant

Mocht de bijdrage een probleem voor u vormen, we hebben altijd wel wat ruimte om dit op te vangen. Ook dan bent u dus zeker welkom, wilt u dit aangeven bij uw opgave dan houden we daar rekening mee op de avond.

Opgeven voor deze avond of voor informatie Ronald Koole, r.koole@live.com , tel 06-4676 7386

Vrijdag 26-01-2024, Geerteshuis, Jachthuisstraat, Kloetinge

Open: 18:15, aanvang maaltijd 18:30, toegang € 10,00 + collecte voor bijdrage aan Stichting Figurant