Spiritueel café

Een aantal keer per jaar willen we elkaar ontmoeten om met elkaar in gesprek te gaan rondom thema's die centraal staan in ons leven, zingeving, verdieping, verwondering en of de zoektocht daarnaar (vandaar: spiritueel).Dat dan doen we bij voorkeur in een in aantrekkelijke en warme omgeving die voor iedereen toegankelijk is (vandaar: café). 

Op 5 maart gaan we kijken naar een interview met Dirk de Wachter naar aanleiding van zijn boek Vertroostingen. Vervolgens gaan we verder in gesprek over troost en de ervaringen die De Wachter daarmee heeft. 

Twee weken later, 19 maart, betreft het filmfragment een interview met Janneke Nijboer. Ook zij liep recent tegen fysieke beperkingen en achteruitgang aan en ook zij vind een eigen weg om daar mee om te gaan. 

Voor meer informatie over haar zie ook: Bermoogst | Janneke Nijboer

 

We hebben een mooie locatie om elkaar te ontmoeten: Hof Olmenstein.

Data: zondagmiddagen 5 en 19 maart van 15.00 uur tot 17.00 uur. Locatie: Op ’t Hof Olmenstein, Abbekindersezandweg 21 , Kloetinge.

We vragen hiervoor een bijdrage van € 7,50 per middag (inlc koffie/thee) Opgeven kan bij Rian Duininck en Ronald Koole via de mail: hrm@duininckconsult.nl en r.koole@live.com