Tentoonstelling "Verbinding"

Vanuit onze geloofsovertuiging stimuleren we mensen uit Kloetinge en omgeving, van binnen- en buiten de kerk, om zich bezig te houden met zingeving, verdieping en verbinding. In de breedste zin van het woord. Dit doen we door activiteiten die verband houden met deze thema’s, te organiseren of mogelijk te maken. Op ons verzoek heeft FotoGroep Goes een expositie ingericht in de Geerteskerk in Kloetinge, met als thema Verbinding.

De 34 leden van Fotogroep Goes hebben dit thema verschillend benaderd, ieder vanuit zijn of haar eigen perspectief, passie of fotospecialisatie. Bij sommige foto’s is het thema verbinding meteen duidelijk. Bij andere word je uitgedaagd om vanuit een breder perspectief te kijken, of met meer diepgang. Door anders te kijken naar foto’s, stimuleer je het gesprek tussen mensen. Door op zoek te gaan naar elkaars ideeën en zienswijzen, creëer je verbinding.

 

Over Fotogroep Goes

FotoGroep Goes is een vereniging van amateurfotografen. Buitenom de zomermaanden, komen de leden elke twee weken samen in het Heer Hendrikhuis, het verenigingsgebouw van ’s-Heer Hendrikskinderen. De groep staat altijd open voor nieuwe leden. Dus als je interesse hebt, kun je je vrij aanmelden en dan twee avonden komen ‘proeven’.

De Fotogroep houdt iedere jaar een clubtentoonstelling bij Woonplaza BinnenUit in Heinkenszand. Daarnaast exposeren ze hun werk op diverse andere locaties. Verder is hun werk doorlopend te zien in het Heer-Hendrikhuis en in Schouwburg De Mythe in Goes.

 

 

 

 

Heb je belangstelling om lid te worden en je verder in de fotografie te ontwikkelen? Genoten van de tentoonstelling ?

Laat van je horen via : fotogroepgoes@gmail.com  of ga naar:  de website www.fotogroepgoes.nl