Heel Kloetinge helpt de Voedselbank.

Na het geweldige succes van de inzamelingsactie van vorig jaar voor “Voedselbank De Bevelanden”, willen we daar nu weer een vervolg aan geven. De Diaconie van de Geerteskerk en de werkgroep “Hart en Ziel” willen weer volop aandacht besteden  aan de nood van diverse mensen in ons midden om iedere dag weer een maaltijd op tafel te krijgen.Deze aandacht is vooral nu nodig, omdat door de coronacrisis diverse mensen flink geraakt zijn in hun financieën. Zo zal op vrijdag 12 november en op zaterdag 13 november van 8.00 uur tot 12.00 uur  een kraam staan bij Bakker Boer in de Lewestraat, waar u houdbare levensmiddelen in kunt leveren. U kunt ook een financiele bijdrage geven zodat de Voedselbank zelf ook nog levensmiddelen kan kopen.

In de Geerteskerk kunt u op zaterdagmiddag van 13.00- 17.00 uur uw levensmiddelen inleveren. U kunt dan vanaf 15.00 uur genieten van optredens van diverse leerlingen van Marriëtte Evers, die een muzikale bijdrage leveren op orgel, piano of harp.

Op de zondagmorgen zal de kerkdienst in het teken staan van alles waarvoor we dankbaar kunnen en willen zijn . Het is dan ook mogelijk om uw levensmiddelen in te leveren.

Laten we als Heel Kloetinge een mooi gebaar maken naar onze medemens door deze actie van harte te ondersteunen.

 

Diaconie van de Geerteskerk

Pioniersplek “Hart en Ziel”