Heel Kloetinge helpt de Voedselbank.

Het waren weer mooie dagen. Het was heerlijk weer om in de kraam bij Bakker Boer elkaar te ontmoeten en de boodschappen in ontvangst te nemen. Een goedbezochte zaterdagmiddag in de kerk waar de kinderen hun speelgoed konden brengen. En tot slot een mooie kerkdienst op zondagmorgen in teken van delen en dankbaarheid. Een opbrengst van ongeveer 30 boodschappenkratten voor de voedselbank. De collectebus bij Bakker Boer, in de kerk en de collecte op zondagmorgen brachten in totaal € 788,42 op. Daarnaast: twee bestelwagens vol met speelgoed voor de Speelgoedbank. Iedereen die meegedaan heeft een hartelijke dank!

Namens Diaconie Geerteskerk en Hart & Ziel Kloetinge

Speelgoedbank Zeeland

Voedselbank De Bevelanden | Oog voor voedsel, hart voor mensen

=======

Na het succes van de inzamelingsactie van voorgaande jaren voor “Voedselbank De Bevelanden”, willen we daar nu weer een vervolg aan geven. De Diaconie van de Geerteskerk, werkgroep “Hart en Ziel” samen met Bakker Boer en Boerderijwinkel Buijsrogge willen weer volop aandacht besteden  aan de nood van diverse mensen in ons midden om iedere dag weer een maaltijd op tafel te krijgen. Daarbij willen we dit jaar combineren met een inzameling voor de Speelgoedbank.

Actie Voedselbank: Op vrijdag 11 november en op zaterdag 12 november van 8.00 – 12.00 uur zal er bij Bakker Boer in de Lewestraat ,een kraam staan, waar u houdbare levensmiddelen in kunt leveren.

Ook kunt u een financiële bijdrage geven, zodat de Voedselbank zelf levensmiddelen kan kopen.

De Geerteskerk is op zaterdagmiddag 12 november tussen 13.00 en 15.30 uur geopend, zodat u uw levensmiddelen voor de Voedselbank , via de ingang onder de toren kunt inleveren. Ook in de kerk staat een bus voor een financiele bijdrage.

Ook op zondag 13 november kunt u voorafgaand aan de kerkdienst uw levensmiddelen inleveren onder de toren.

 Actie Speelgoedbank: De speelgoedbank vindt het haar taak om kinderen in een armoedesituatie te helpen en daarom willen we u in de gelegenheid stellen om speelgoed, wat misschien bij u overbodig is geworden, in te leveren in de Geerteskerk op zaterdagmiddag 12 november van 13.00 – 15.30 uur.

Op de zondagmorgen (10:00 uur) zal de kerkdienst  in het teken staan van alles waarvoor we dankbaar kunnen en willen zijn . :Het is dan ook mogelijk om uw levensmiddelen in te leveren.

Laten we als Heel Kloetinge een mooi gebaar maken naar onze medemens door deze actie van harte te ondersteunen.

 

Diaconie van de Geerteskerk

Pioniersplek “Hart en Ziel”