Voedsel -en Speelgoedbankactie 2023
Het is 10 jaar geleden dat de diaconie van de Geerteskerk rondom Dankdag startte met een actie voor Voedselbank de Bevelanden. In samenwerking met Hart & Ziel Kloetinge is deze actie uitgegroeid tot een activiteit waar alle inwoners van Kloetinge warm voor lopen. Ook dit jaar hopen we weer op een rijke oogst voor de Voedselbank en evenals vorig jaar betrekken we ook de Speelgoedbank bij deze dankdagactie.

Wij staan op vrijdag 3 en zaterdag 4 november van 09h00 tot 13h00 bij de kraam voor Bakker Boer in de Lewestraat voor u klaar om de levensmiddelen in ontvangst te nemen en op zaterdag 4 november van 13h00 tot 16h00 zijn ook de deuren geopend van de Geerteskerk.

Deze middag mogen jong en oud naast de levensmiddelen ook speelgoed naar de kerk brengen. Speelgoed wordt ingezameld voor Speelgoedbank Zeeland. Zij verdelen via de Voedsel- en Kledingbank en ook vanuit hun eigen 2-nd Chance winkel in Vlissingen, jaarlijks ongeveer 1250 speelgoedpakketten. Voor veel kinderen is het helemaal niet zo gewoon dat ze met verjaardagen een cadeautje krijgen of ze durven geen andere kinderen te vragen om te spelen wegens gebrek aan speelgoed. Het zou leuk zijn als dit nog aangevuld wordt met iets lekkers voor de kinderen, denk aan lekkere “schoolkoeken” of een blikje knakworst. We weten zeker dat we hiermee veel kinderen blij kunnen maken.

Tijdens de dienst op zondagmorgen 5 november staat de “Tafel van Dankbaarheid” gedekt. Voorafgaand aan de dienst kunt u ook nog levensmiddelen afgeven. We rekenen op een rijke oogst!

www.pknkloetinge.nl

www.hartenzielkloetinge.nl

Klik hiervoor informatie over editie 2022.

 

Diaconie van de Geerteskerk

Pioniersplek “Hart en Ziel”