(foto: Michel Simmons)

Zomertentoonstelling met werk van Anne- Marie van der Wilt in de Geerteskerk.

Een activiteit van Hart & Ziel Kloetinge in samenwerking met Kerk Open van de Geerteskerk en ondersteund door Stichting S. Boone uit Kloetinge !

Vanaf het vroege christendom spelen iconen een rol in de beleving van het geloof. Anne-Marie van der Wilt, beeldend kunstenaar en predikant, exposeert vanaf zaterdag 3 juni met een serie van zestien van haar glasiconen, gemaakt naar aanleiding van Bijbelverhalen. In haar eigentijdse iconen wil ze een verbinding leggen tussen de Bijbelverhalen en het leven nu. Daarmee wil ze ruimte voor verstilling, meditatie en gebed scheppen, om daarin het mysterie van het geloof te ervaren.

De tentoonstelling is tot en met 22 juli te bezichtigen op woensdag- en zaterdagmiddag tijdens Kerk Open van 13.30 uur tot 16.00 uur. De kerk staat dan ook open voor verdere bezichtiging en u bent welkom voor een kop koffie, het aansteken van een kaars, een goed gesprek of een moment van verstilling.

Voor meer informatie over het werk van Anne-Marie van der Wilt: https://www.zin-in-kleur.nl

 

Helaas door omstandigheden is de kunstenaar niet in staat de lezing van zaterdagmiddag 24 juni te doen. Dit onderdeel is daarom afgelast.