Datums Mozaieken bekend! Schrijf je nu in...

Workshops mozaiken

Woensdag 28 september 2022, van 19.30 uur- 21.30 uur.

Donderdag 6 oktober 2022, van 19.30 uur- 21.30 uur.

Woensdag 12 oktober 2022, van 19.30 uur- 21.30 uur.

Woensdag 19 oktober 2022, van 19.30 uur- 21.30 uur.

Locatie: Geerteskerk, Kloetinge

Dit najaar gaan we weer een aantal avonden met elkaar  mozaïeken. Of u nu al volleerd bent of dit nog nooit heeft gedaan? Een ieder is welkom.

Wat mozaïeken zo fijn maakt, is dat je helemaal niet handig/creatief hoeft te zijn om toch iets moois neer te zetten. Als je een idee in je hoofd hebt dan volgt de rest vanzelf!   Het enige dat nodig is, is dat je het leuk vindt om gezellig met elkaar bezig te zijn. Als het niet helemaal lukt zoals je wilt, krijg je gewoon hulp van een van je mede-mozaïekers.

De kosten zijn € 5,-- per avond. Hiervoor krijg je dan een plankje waar je je werkstuk op kan maken, mozaïeklijm, tegeltjes en cement om het geheel af te maken. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee. (Wanneer de kosten een probleem zijn, laat je niet afschrikken, ook daar hebben we de oplossing voor.) Ik hoop dat je net zo enthousiast bent geworden als ik toendertijd en dat we elkaar in mei te kunnen ontmoeten! 

Aanmelden via : Reanne Vlaming op jbvlaming@outlook.com (let op: nieuw mailadres !)

(of via onderstaand formulier)

-------

Enkele jaren geleden werd mij gevraagd of ik het leuk vond mee te doen met een nieuw project:                                                                                                           

MOZAIEKEN

Ik hoefde er eerlijk gezegd niet zo lang over na te denken. Het leek me leuk om op deze manier, creatief, met elkaar bezig te zijn. Het was een leuke groep en ondanks dat we het nog nooit gedaan hadden, werden er mooie werkstukken gemaakt!

Hier een aantal voorbeelden

Wilt u zich alvast inschrijven? dat kan door onderstaand formulier in te vullen.Voor vragen of een manuele aanmelding: Reanne Vlaming ( email: reanne@familievlaming.nl