Workshops mozaiken

Een of twee keer per jaar organiseren we vanuit Hart & Ziel workshops mozaïek in de Geerteskerk. Dit in een serie van een vaste avond een aantal weken direct na elkaar. Wat mozaïeken zo fijn maakt, is dat je helemaal niet handig/creatief hoeft te zijn om toch iets moois neer te zetten. Als je een idee in je hoofd hebt dan volgt de rest vanzelf!   Het enige dat nodig is, is dat je het leuk vindt om gezellig met elkaar bezig te zijn. Als het niet helemaal lukt zoals je wilt, krijg je gewoon hulp van een van je mede-mozaïekers. Op dit moment zijn er nog geen data gepland voor 2023. We denken aan data in het najaar/nazomer. Houd onze website in de gaten.

Locatie: Geerteskerk, Kloetinge

De kosten zijn € 5,-- per avond. Hiervoor krijg je dan een plankje waar je je werkstuk op kan maken, mozaïeklijm, tegeltjes en cement om het geheel af te maken. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee. (Wanneer de kosten een probleem zijn, laat je niet afschrikken, ook daar hebben we de oplossing voor.) Ik hoop dat je net zo enthousiast bent geworden als ik toendertijd en dat we elkaar in mei te kunnen ontmoeten! 

Aanmelden via : Reanne Vlaming op jbvlaming@outlook.com 

(of via onderstaand formulier)

-------

Enkele jaren geleden werd mij gevraagd of ik het leuk vond mee te doen met een nieuw project:                                                                                                           

MOZAIEKEN

Ik hoefde er eerlijk gezegd niet zo lang over na te denken. Het leek me leuk om op deze manier, creatief, met elkaar bezig te zijn. Het was een leuke groep en ondanks dat we het nog nooit gedaan hadden, werden er mooie werkstukken gemaakt!

Hier een aantal voorbeelden

Wilt u zich alvast inschrijven? dat kan door onderstaand formulier in te vullen.Voor vragen of een email-aanmelding: Reanne Vlaming ( email: jbvlaming@outlook.com