Workshops mozaiken

Een of twee keer per jaar organiseren we vanuit Hart & Ziel workshops mozaïek in de Geerteskerk. Dit in een serie van een vaste avond een aantal weken direct na elkaar. Wat mozaïeken zo fijn maakt, is dat je helemaal niet handig/creatief hoeft te zijn om toch iets moois neer te zetten. Als je een idee in je hoofd hebt dan volgt de rest vanzelf!   Het enige dat nodig is, is dat je het leuk vindt om gezellig met elkaar bezig te zijn. Als het niet helemaal lukt zoals je wilt, krijg je gewoon hulp van een van je mede-mozaïekers. 

Dit jaar zijn we in oktober zijn we weer druk geweest met mozaïeken. Ieder met zijn of haar eigen werkstuk. Wat was iedereen weer enthousiast !Zo leuk om te zien en fijn om aan zo’n groep ‘les’ te mogen geven. De meesten gaven aan er een nieuwe hobby bij te hebben. Nou, daar doe je het toch voor! Wie weet tot volgend jaar, want dan start er zeker weer een workshop.

Reanne Vlami

Zodra we in 2024 weten wanneer we weer van start gaan, laten we het op tijd weten via de website! 

Locatie: Geerteskerk, Kloetinge

De kosten zijn € 5,-- per avond inclusief de benodigde materialen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee. (Wanneer de kosten een probleem zijn, laat je niet afschrikken, ook daar hebben we de oplossing voor.) Ik hoop dat je net zo enthousiast bent geworden als ik toendertijd en dat we elkaar  kunnen ontmoeten! 

Aanmelden via : Reanne Vlaming op jbvlaming@outlook.com