Naast alle activiteiten van Hart & Ziel zijn er in de kerk van Kloetinge ook nog regelmatig concerten en lezingen die georganiseerd worden door andere organisaties. We houden u graag op de hoogte van wat er allemaal nog meer te doen is.

Het boekenweekfeest wordt jaarlijks georganiseerd door Het Paard van Troje en De Koperen Tuin. In de Geerteskerk van Kloetinge ontvangen we deze zondagmiddag twee grote namen. Raoul de Jong, bekend van bijvoorbeeld Jaguarman, is dit jaar de auteur van het boekenweekessay "Boto Banja", een verhaal over een zoektocht naar een genootschap van ondeugende schrijvers.....perfect passend in ons Goesisgoes themajaar en het thema van de boekenweek “Ik ben alles”. In de pauze zal hij zijn boeken signeren. Na de pauze is het woord een Pieter Waterdrinker, wat mij betreft een van de beste auteurs van Nederland. Zijn talrijke boeken zijn allemaal goed. Vaak met een flinke dosis zelfspot en met historische achtergrond. Eens woonachtig in Rusland, nu gedwongen even niet en oud- journalist aldaar, heeft hij zeker over dit onderwerp iets te vertellen.

 

Bekende boeken van hem zijn ' Tsjaikovskistraat 40 en Biecht aan mijn vrouw". Na afloop zal Pieter zijn boeken signeren en kunt u persoonlijk kennismaken met deze bijzondere man. Beide heren worden geïnterviewd door Hein van Kemenade (oud-boekhandelaar Breda) en in de pauze krijgt u koffie of thee.

Deze fantastische middag duurt van 13.30 tot 16.30. kaartjes kosten € 12.50 ( inloop 13.00) 

kaartjes zijn te koop bij Het Paard van Troje en De Koperen Tuin of te reserveren via info@paardvantroje.nl en info@koperentuin.nl. wij hopen u deze middag te zien.

De Koperen Tuin | Agenda (libris.nl)

----------------------

De Geerteskerk is overigens ook te huren voor eigen producties, concerten, opnamen en natuurlijk bruiloften. Zie www.pknkloetinge.nl