Datums Mozaieken bekend! Schrijf je nu in...

Spiritueel café

Elk moment in het leven benutten……

We lijken in het land van onbeperkte mogelijkheden te leven, maar dit heeft ook een keerzijde. Het geeft ons naast grote vrijheid ook onrust en gejaagdheid. Is er dan nog ruimte om bezig te zijn met wat er werkelijk toe doet?

Aan de hand van een filmfragment ( 9 oktober) en een zingevingspel( 6 november) zullen we in gesprek gaan in het spiritueel café over  “wat werkelijk er toe doet” en zin geeft aan het leven. Je niet laten opslokken door de drukte, en soms wordt je stil gezet door een onverwachte gebeurtenis of doordat je leven een andere wending krijgt. Hoe spelen geloof en zingeving daarin een rol? Hoe stel je je prioriteiten?

De filmfragmenten komen uit de documentaire Hier ben ik (2017, Sarah Vos en Sander Snoep). Benieuwd? De trailer op zich grijpt je eigenlijk al "bij de kladden" Hierbij: HIER BEN IK - officiële NL trailer - YouTube

We kijken mee door de ogen van enkele Bloemendalers die worstelen met hun levens, waarin ambitie en gejaagdheid de standaard zijn geworden.

Een topmanager die bijna sterft tijdens de New York marathon, maar weigert op te geven omdat hij geen verliezer wil zijn. Een vrouw die moeilijk kan verwerken dat ze na haar echtscheiding haar upperclass status verliest.

 

We hebben een mooie locatie gevonden om met elkaar hierover in gesprek te gaan: Hof Olmenstein. 

Data: zondagmiddagen 9 oktober en 6 november van 15.00 uur tot 17.00 uur. Locatie: Op ’t Hof Olmenstein, Abbekindersezandweg 21 , Kloetinge.

We vragen hiervoor een bijdrage van € 7,50 per middag. Opgeven kan bij Rian Duininck en Ronald Koole via de mail: hrm@duininckconsult.nl en r.koole@live.com